Szórakozás

A kilátástalanság elől menekült az X-Faktorba

oláh gergő (x-faktor)
oláh gergő (x-faktor)

Biztos anyagi hátteret, álmai beteljesülését és elismertséget vár a nagysikerű tehetségkutatól Oláh Gergő. A fiatal énekes szerint a show-műsor az egyetlen esélye arra, hogy megváltoztassa családja életét.

Nappal az utcán gereblyézik közmunkaprogram keretében, esténként otthon gyakorol az X-Faktorra. Közben pedig albérletről albérletre költözik feleségével és két kisgyermekével a mentorok által az idei széria legnagyobb meglepetésének tartott Oláh Gergő. A 23 éves salgótarjáni tehetség nemcsak a közönséget, Gesztiéket is lenyűgözte énektudásával szombat este, Stevie Wonder  Part-Time Lover című számával hatalmasat robbantott a színpadon.



Gergő óriási lehetőségnek tartja az X-Faktort, biztos abban, ha bejutna az élő adásokba, végre gyökeres fordulatot venne az élete. A fiatal énekes nehéz anyagi körülmények között nőtt fel, családjával sokat kellett nélkülözniük, jelenleg sem sokkal jobb a helyzetük, de azt mondja, “ha nehezen is – megvan mindenünk, ami kell”.

“Nem voltunk jó anyagiak között, mégsem emlékszem a gyerekkoromra rossz szájízzel. Sok időt töltöttem az unokatestvéreimmel, sokat bolyongtunk a természetben, őzeket lestünk. Persze voltak benne negatívumok is, hiszen bizonyos dolgokat nem kaphattam meg az anyagi körülményeink miatt. Ilyen azonban sok családban előfordul. Nekem semmi olyan nincs az életemben, ami előrébb vinne. Csupán a tehetségem van, amivel előrébb juthatok” – nyilakozta a Hír24-nek a felfedezett.

Gergő számára hatalmas visszaigazolást jelentett a mentorok elismerő véleménye, és megerősítette abban – mint arra Geszti is felhívta a figyelmét -, hogy a gereblye helyett sokkal inkább a mikrofonállvány előtt lenne a helye.

“Most már tudom, hogy amit csinálok, az jó. Ez rengeteg erőt adott a folytatáshoz. Remélem, hogy az X-Faktorban valóra tudom majd váltani az álmaimat. Mert nemcsak a tehetségem tudnám megmutatni, hanem esélyem nyílna egy biztosabb élet, egy stabilabb anyagi háttér megteremtésére is. El tudnám érni mindazt, ami korábban csak vágyálom volt. Persze tudom, hogy hosszú út vezet a sikerig, de mindent meg fogok tenni, hogy sokáig jussak” – tette hozzá az énekes.

Gergő álmai semmiben nem különböznek a hozzá hasonló, szárnyait próbálgató és hírnévről álmodó tehetségekétől: többezres koncertek, elismertség, örömszerzés a rajongóknak és biztos megélhetés. Addig azonban még számtalan megpróbáltatás vár rá: elsőként a Táborba való bejutás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik