Szórakozás

Merész ruhában pózolt a Macskanő

Anne Hathaway egy nagyrészt átlátszó ruhában állt a vörös szőnyegre, és csak a szerencsén múlott, hogy nem látta mindenki a melleit.

Csütörtök este a New York-i Balett egy különleges, egyszeri előadást tartott, amivel Valentino divatipari munkássága előtt tisztelegtek. Az eseményen természetesen részt vett Anne Hathaway is, akire a fogadott lányaként tekint a designer. A legutóbbi Macskanő pedig egy nem mindennapi ruhát kapott az est ünnepeltjétől. A nagymama virágos függönye ihlette textilremekmű ugyanis nagyrészt teljesen átlátszó volt. Főleg melltájékon, és csupán a szerencsén múlott, hogy a minták mindvégig jól takarták Anne kebleit.

Ha mindez még két éve történik, akkor a merész ruhának nehezebb feladat lett volna a villantás megakadályozása. A színésznő ugyanis régebben sokkal dúsabb bájakkal rendelkezett, de A Sötét Lovag: Felemelkedés és A nyomorultak miatt kemény diétával, valamint edzésekkel töltötte az elmúlt időszakot. Így rengeteget fogyott, ami nem feltétlenül vált a nőiessége hasznára.


Fantáziadús ruhát adott rá pótpapája

Ajánlott videó

Olvasói sztorik