Szórakozás

Ilyen állapotban van a megoperált Karsai Zita

Bárki találkozhat vasárnap Karsai Zitával és azt is láthatja, milyen állapotban van jelenleg a táncos, akit néhány hete megoperáltak. Azóta egyébként már lábra állt, sőt a hétvégén már zsűrizni is fog.

Idén, szeptember 23-án harmadik alkalommal rendezik meg a Street Dance Battle táncversenyt a három napos Hip Hop Weekend keretén belül. A rendezvény egyik legkülönlegesebb pontja a Hip Hop Queen választás lesz, amelyet egy médiazsűri értékel Karsai Zita, Kőváry Barna, Király Péter és BLR személyében. A versenyen a legtehetségesebb és egyben legszebb lányok mérettetnek meg.

“Mindig örömmel veszek részt ezen az eseményen, mert a fiatalokat mozgásra, táncra buzdítja, ráadásul a tánciskolákat is összefogja. Olyan ez, mint egy családalapítás, amellyel új közösség jön létre” – nyilatkozta Karsai Zita, aki már tavaly is hasonló lelkesedéssel támogatta a versenyt.

A nézők a verseny izgalmán túl részesei lehetnek egy Guinness-rekord felállításnak, amely a táncoktatás tömegrekordját hivatott megdönteni. A kísérlet során a táncolni vágyók a világhírű Les Twins duótól leshetnek el trükkös táncmozdulatokat, akik most először látogatnak Magyarországra.

A nemzetközi bajnokságon a 16 csapat 70 egyéni indulója között a szomszédos országok legjobbjai is megmérettetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik