Szórakozás

Bántalmazott magyar sztárok

Ők sem úszták meg a meg családon belüli erőszakot.

A legnagyobb nyilvánossággal a modell Palácsik Tímea kálváriája zajlott, egy ország követhette nyomon perrel végződő történetét Damu Rolanddal. A modell állítása szerint szerelmük csak fél évig volt erőszakmentes, utána a színész bántalmazta, de sokáig megbocsátott neki, mert elhitte ígéretét, mely szerint megváltozik, egészen addig, amíg románcuk aztán a végsőkig elfajult.

Horgas Eszter fuvolaművésznő is elárulta, hogy előző férje testileg-lelkileg gyötörte, megalázta és újszülőtt kislányukkal is magára hagyta. Amikor ezt számonkérte férjén, az válaszul durván megverte. A művésznőnek végül elege lett a bántalmazásokból, más társ után nézett, és ma már boldog párkapcsolatban él.

Több mint egy évtizeden át gyötörte féltékenységével volt férje Papadimitriu Athinát is. Megveréseinek sokszor kislánya is szemtanúja volt. Ma már, válása után bevallása szerint azért beszél szenvedéseiről, hogy sorstársai tanuljanak belőle. A művésznő szerint rögtön az első pofon után nemet kell mondani, mert utána “nincs megállás”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik