Szórakozás

RTL II: nagyágyúk betöltve

Már csak tizet kell kell aludni, hogy nézhessük új köntösben a sztárokat és az ismeretlen szuperprodukciókat.

Október 1-jén 14:00-kor kezdi meg adását az RTL II, amely egy általános szórakoztató kábelcsatorna, bővelkedve Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban és szuperprodukciókban -értesítette a Szeged24-et az RTL Klub.

Ezek szerint a műsorszerkezet úgy néz ki, hogy kora délutántól kezdve a világ legsikeresebb telenovellái kerülnek képernyőre. Magyarországon először az RTL II-n láthatóak majd a Csók és csata, A végső akarat, a Szalamandra és a Több, mint testőr című sorozatok. Utóbbi annyira annyira aktuális, hogy jelenleg is forgatják Miamiban.

Az esti kínálatot a Vacsoracsata vezeti fel, amit a jól ismert nevettetők követnek. Ezután az Al Bundy szerepében megismert Ed O’Neill új otthonába látogatunk, ugyanis kezdődik az Egy rém modern család.

Mivel krimi nélkül mit sem ér a tévénézés, hétköznap esténként egy könnyed stílusú, humorral átszőtt izgalmas sorozatatot láthatunk: A nagy svindlit. Aztán kilenc órától hazai szuperprodukciók jönnek. Friderikusz Sándor vezetésével például tovább harcolhatunk a 40 milliós főnyereményért, Máté Krisztina pedig újból Forró nyomon kutat.

Este tíz órától amerikai premier sorozatok uralják majd a képernyőt: a csatornán lesz például látható az országban először az Oscar-díjas Steven Spielberg nevével fémjelzett mega költségvetésű Terra Nova – Az új világ.

A sorozatok után Rábai Balázsé a főszerep: minden hétköznap, azonos időben este tizenegykor jelentkezik az RTL II Híradóval.

Hétvégén a délelőtti filmek után pár jól ismert sorozat következik: például a Minden lében négy kanál majd indulnak az RTL II saját gyártású produkciói.

Vasárnap este hét órakor a Szombat esti láz új szériájában nézhetjük a hazai sztárok tánctudását. Este tíz órakor pedig vadonatúj epizódokkal jelentkezik ismét a “fekete leves” azaz a Heti Hetes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik