Szórakozás

Nincs vége Cristofel rendőrségi ügyének

vv-cristofel(430x286)(1).jpg (vv cristofel)
vv-cristofel(430x286)(1).jpg (vv cristofel)

A szóbeszéddel ellentétben, mégsem zárult le a VV Cristofel ellen folyó rendőrségi vizsgálat – tudta meg a Hír24.

Megtévesztő információk kerültek napvilágra az egykori villalakóval kapcsolatban, akit volt szerelme bántalmazás miatt jelentett fel. Az egyik lap azt állította, nem emeltek vádat a kubai macsóként is emlegetett fiatalember ellen, ezzel azt a látszatot keltve, hogy a fiú már biztosan ártatlan.

Úgy tűnik azonban, hogy az üggyel kapcsolatban még elég sok a homályos részlet, az pedig nem igaz, hogy Cristofel megúszta a felelősségre vonást. A Hír24 több helyen is érdeklődött, de hivatalosan sehol nem erősítették meg, miszerint nem emeltek vádat Cristofel ügyében, igaz cáfolni sem cáfolták. Ugyanakkor a Budapesti Rendőr-főkapitányság illetékese a következőket válaszolta, amikor a fiú ügyének állásáról érdeklődtünk:

„A VV Cristofel ellen folytatott eljárása vonatkozásában a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság jelenleg is folytat nyomozást. Az ügy kivizsgálása folyamatban van.”

Ebből tehát egyértelművé válik, hogy az ügynek egyáltalán nincs vége. Ez mindenesetre megnyugtató lehet Veronika, illetve ismerősei számára, akik tegnap már azon aggodalmuknak adtak hangot, miszerint attól félnek, hogy Cristofel ügyét elsimítják. Erről tehát nincs szó, az egykori VV-snek továbbra is tartania kell attól, hogy esetleg börtönbe csukják, szóval nem érdemes hátradőlnie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik