Szórakozás

Szenvedéseiről vall Novodomszky Éva férje

salvo-novodomszky éva férje (salvo)
salvo-novodomszky éva férje (salvo)

Novodomszky Éva olasz férje, Salvo először beszélt a nyilvánosság előtt, a DTK Show-ban az ismert magyar tévéssel való megismerkedéséről és házasságukról.

Szenvedett Budapesten a magyar tévés olasz férje.  A ma már egy olasz éttermet irányító férfi Éva kedvéért költözött Magyarországra, ám igencsak megviselte az első pár hónap, amikor azt érezte, hogy minden társaságból kilóg azért, mert nem tud magyarul.

„Miért nem volt jó neked egy rendes magyar fiatalember?”  – A sokat hallott kérdést ezúttal a hasonló cipőben járó D. Tóth Kriszta tette fel Novodomszky Évának a DTK Show-ban. Természetesen egyik csinos tévésnek sem volt gondja a magyar fiúkkal, Évánál sem a nemzetiség dominált a párválasztáskor.

„Egyszerűen csak ő volt az, aki a maga buldózerstílusában le tudta bontani azt a falat, amelyet magam köré építettem” – vallotta be Éva,  hogyan esett viharos gyorsasággal szerelembe szicíliai nyaralása utolsó két napja alatt.

Salvóban is csak a szerelem tartotta a lelket, amikor néhány hónap távkapcsolat után Magyarországra költözött. A sármos és nagydumás olaszt az első időszakban lebénította, hogy nem tud kommunikálni. „Szörnyű volt, elhangzott valami poén, mindenki nevetett, és én nem értettem semmit” – mesélt D. Tóth Krisztának a ma már magyarul is remekül beszélő Salvo, aki azóta megteremtette magának az ő mini Olaszországát Budapesten.

Az étteremtulajdonossá vált büszke férj és apa a stúdióban egy igazi olaszos különlegességgel is meglepte D. Tóth Krisztát. Hogy mi volt ez, az a csütörtöki DTK Show-ból derül ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik