Szórakozás

Puzsér: Szakadjon le a kezem, ha az MSZP-re szavazok

A megmondóember a Facebookon reagált egy kiszivárgott dokumentumra.

A “Baloldaliság. Remény. Erő.” címmel kiszivárgott dokumentum szerint az MSZP-nek „a gazdaságpolitikai ügyekre érdemes fókuszálni a demokráciával kapcsolatos ügyek helyett”. Hogy mindenki értse, ez még több szociális uszítást és valamivel kevesebb nácizást jelent. A magyar közélet Mesterházy Jacksonja újra piacra dobja a Thriller c. albumot, mely huszonkét éve uralja a hazai belpolitika eladási listáit – írja Puzsér Róbert a Facebook-oldalán.

„Szakadjon le a kezem, ha másfél év múlva olyan pártra szavazok, ami tovább hergeli a nyugdíjasokat, ami kilóra próbálja megvenni a közalkalmazottak vagy a segélyen élők szavazatait. A szavazók felvásárlása sokkal nagyobb veszélyt jelent az ország demokratikus viszonyaira nézve, mint a Fidesz sunyi trükkjeinek százai. És ezt az egész hatalmi osztály gyakorolja. Húsz éve erre meg a pártfinanszírozási törvénysértésekre épül a politikai rendszer Magyarországon.

A szociális érzékenységet pedig – ha már annyira szívügyük – ott kellene elsősorban tanúsítani, ahol a legnagyobb a nyomor: a hajléktalanoknál. Csak hát abban nincs elég szavazat. És ők a szocialisták” – áll a bejegyzésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik