Szórakozás

Titokban férjhez ment az 57 éves énekesnő

Annie Lennox és férje (Annie Lennox és férje)
Annie Lennox és férje (Annie Lennox és férje)

Közel a hatvanhoz harmadik alkalommal is megpróbálkozik a házasélettel a Eurythmics énekesnője.

Anno 2008-ban azt nyilatkozta Annie Lennox, hogy a lányai, a jótékonykodás és a zene teljes mértékben kitölti az életét, és nincs szüksége egy párra, pláne nem egy újabb házasságra. Aztán egy évvel később találkozott dr. Mitch Besserrel, aki szép lassan meggyőzte ennek ellenkezőjéről. Olyannyira, hogy szombaton össze is házasodtak a legnagyobb titokban. A páros egy Temzén ringatózó hajón mondta ki a boldogító igent, körülbelül 150 vendég jelenlétében. A ceremónián természetesen ott volt az énekesnő két lánya és a nőgyógyász két fia is. Emellett olyan hírességek örültek az újdonsült házasoknak, mint az Oscar-díjas Colin Firth vagy a furcsa humoráról ismert komika, Ruby Wax.


A jótékonyság hozta össze őket

A Eurythmics ötvenhét esztendős egykori frontasszonya az egyik AIDS-ellenes jótékonysági rendezvényen ismerkedett meg az akkor még házas doktorral. A munkakapcsolatuk pedig szép lassan szerelemmé alakult, amit azonban sokáig titokban tartottak. Nyilvánosan csak akkor vállalták egymást, amikor Besser felesége rájött a románcra, és válni akart.

Lennox számára sem ismeretlen a házasság intézménye. Először Radha Ramen felesége volt egy éven keresztül, majd lányai apja, Uri Frutmann producer oldalán húzott le tizenkét esztendőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik