Szórakozás

Előkerült a Megasztár nagy vesztese

csonka andreas (csonka andreas, )
csonka andreas (csonka andreas, )

A Megasztár párbajadása előtt kijelentette Csonka Andreas, ha nem jut be a döntőbe, eltemeti énekesi álmait. Bár a fiú alulmaradt a később győztes, Radics Gigivel szemben, mégsem hagyott fel az énekléssel.

A Megasztár nagy visszatérőjének is nevezhetjük Csonka Andreast, aki hatalmas küzdelemben maradt alul Radics Gigivel szemben a Megasztár hatodik szériájának párbajában. Az énekes azonban, a második kiesést követően sem adta fel, és most első nagykoncertjére készül, ahol többek között Kökény Attila, Kállay-Saunders András ás Tolvai Reni is énekel majd.

“Történelmet írunk, olyan még nem volt, hogy döntős visszajöjjön. Tudom, hogy nagy felelősséget vállalok ezzel. A figyelem is nagyobb lesz és az elvárás is” – magyarázta a felvidéki fiatalember a Hír24-nek a Megasztár 6 indulásakor. Azt is hozzátette, egykor, az ötödik széria döntőjéből a rossz dalválasztás miatt kellett távoznia. Csonka akkor kijelentette, hogy rengeteget változott a két év alatt, és most egyenesen győzni jött, ám nem így történt. Andreas akkor kijelentette, nem próbálkozik tovább az énekléssel.

Az énekes most a Mokkában elmondta, élete nagy álma válik valóra visszatérésével. Hozzátette mindig is erre vágyott. Gáspár Laci, aki szintén Andreas duettpartnereként és vendégeként áll majd színpadra, elmondta, örül, hogy Andreassal énekelhet, azt azonban nem tagadta, egy kicsit szívatta barátját, mielőtt igent mondott a felkérésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik