Szórakozás

Így vág be a tanga a magyar zenésznek

Irigy Mirigyéknél tart még a nyár. A nyolc kan nemrég a Bányató Sound-on bulizott egy különleges arcú hölgy, Szívós Szemű Márta és egy tangás pasi, Borat társaságában. A szürreális parti az Irigy Hónaljmirigy új klipjének helyszíne volt.

A fiúk a nyár egyik nagy slágerét dolgozták fel, ezzel elkészítve a banda első pálinkadalát. Láma, emu, kakas, kacsa, malac, papagáj és nyolc mindenre elszánt őrült tűnik fel az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipjében, ami szeptember 17-én debütál majd. A csapat Michael Teló Ai se eu te pego című dalát dolgozta fel, amit mindenki Szívós Szemű Mártaként énekelt egész nyáron.

„A Szívós Szemű Márta nagyon adta magát, hogy feldolgozzuk, hiszenezt a számot már egyébként is mindenki így ismerte. Mi egy pálinka dalt írtunk belőle, ha már mostanában úgyis olyan nagy divat erről énekelni.” – magyarázta Varga Győző.

„A klipben a Bányató Sound elevenedik meg, ami kicsit eltér a szokványos fesztiváloktól. Itt egynapos, másnapos, ottalvós és mássalalvós jegyeket lehet váltani, a karszalagot pedig szikszalag helyettesíti. A fesztivál fő fellépője David Gattya, de egy csomó idióta fazon tűnik még fel. A történet szerint a fesztiválozók között felbukkan Szívós Szemű Márta is, akinek finoman fogalmazva egzotikus az arca. A pálinka hatására azonban Márta egyre szebb és szebb lesz… de az, hogy másnap mivel szembesül aki beleesik a csapdájába, egyelőre maradjon meglepetés ” – tette hozzá Győző.

A klip egyik legkülönlegesebb figurája Márta mellett Borat, akit a mindenre elszánt Papp Feri alakít egy szál tangás dresszben, az úgynevezett manakiniben.

„Eredetileg nem ez a ruha lett volna rajtam, hanem egy picivel nagyobb, sárga verzió. Mivel ez a zöld jobban hasonlít az eredeti Borat manakinire, erre esett a választás, bár kicsi rám és enyhén bevág. Amikor szaladgáltam az emuk után, Uszi barátom egyszer csak megjelent a sárgában, szőke szőrrel. A parton összesereglett embereknek hirtelen az arcára fagyott a mosoly, így ketten nagyon sokkoló látványt nyújtottunk.” – mesélte nevetve Feri, aki alapvetően nem szégyenlős ember, de azért manakinit viselni még neki is kicsit kellemetlen volt.

„Nem vagyok nagyon szégyenlős típus, megszoktam már, hogy egy-egy fellépésen akár egy rét közepén kell átöltözni, most mégis kissé kényelmetlenül éreztem magam. Enyhe pír fogta el az arcomat, amikor kiléptem a többiek elé, akik persze nem bírták ki röhögés nélkül.” – vallotta be a mirigyes, azt azonban nem árulta el, hogy a december 28-i nagykoncerten láthatja-e majd a közönség meztelen farpofáit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik