Szórakozás

Színpadon csókolózott Tóth Gabi

tóth gabi (tóth gabi)
tóth gabi (tóth gabi)

Alkalmi modellnek állt Iszak Eszti, Muri Enikő, Dukai Regina, Zimány Linda, Tóth Gabi és kedvese, Rasztovics Dávid, Kocsis Tibor, Mádai Vivien, Vastag Csaba és Tomi, Kiss Orsi, Dombi Rudolf, és Müller Attila. Az Idő Urai és Úrnői elegáns partin mutatták be a legújabb óratrendeket, kiegészülve a Quantum XXL legénységével, akik az órák bűvöletében készítettek külön show-t az eseményre.

A hírességek fejét bármikor elcsavarja egy-egy különleges óramű, ezért habozás nélkül álltak színpadra, hogy luxustermékeket mutassanak be. A Quantum XXL tagjait olyannyira elvarázsolták a gyönyörű és letisztult formavilágú ketyegők, hogy külön koreográfiát is készítettek hozzá.

Vastag Csaba tavaly még izgult a számára új szerepkörben, idén azonban már nagy rutinnal lépett fel, és mutatta be kedvenc márkáját. Kolléganője, Muri Enikő viszont először öltötte magára az idő úrnőjének szerepét.

„Hihetetlen érzés volt megtapasztalni a kifutók világát, az pedig külön élmény volt, hogy közben ilyen gyönyörű ékszereket is viselhettem, mint ezek órák. Mindig is csodáltam a modellek világát!” – árulta el az énekesnő.

Iszak Esztinek van már tapasztalata a divatvilágban, azonban ilyen gyönyörű órákkal a karján még sosem vonult végig a VIVA műsorvezetője a kifutón.

Tóth Gabi és szerelme, Rasztovics Dávid sosem vettek részt együtt divatbemutatón, nagyon élvezték a különös helyzetet. „Vártam, hogy Dáviddal együtt léphessek fel. Egyébként ennyire komoly órám még sosem volt, már első pillantásra beleszerettem” – mesélte az énekesnő, aki az utolsó bemutatókört hosszú csókkal zárta párjával a színpadon.

Olimpiai bajnok kajakosunk, Dombi Rudolf szintén először próbálta ki magát modellként, kedvese, Verrasztó Evelyn szurkolt neki a közönség soraiból.

„Nagyon szeretem az órákat, ezért már a meghívásnak is nagyon örültem. Ha nem lenne órám, még pontatlanabb lennék, pedig számomra az idő a legfontosabb tényező, hiszen a célhoz közeledve mindig igyekszem lefaragni azt” – árulta el mosolyogva az olimpikon, aki Kiss Orsival, a Class FM műsorvezetőjével mutatott be sportosan elegáns órákat.

A rendhagyó órabemutató után az alkalmi modellek is belevetették magukat a parti forgatagába, ahol az idő olyan hírességeket hozott össze, mint Ördög Nóra, Keresztes Ildikó, Hajas László és kisfia, SP, Karsai Zita, Zsidró Tamás, Kovács Kati, Kozák Danuta, Kökény Roland, Tóth Dávid és Paumann Dániel olimpikon sportolók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik