Szórakozás

Újabb perekre számíthat VV Cristofel? Botrány

vv-cristofel(430x286)(1).jpg (vv cristofel)
vv-cristofel(430x286)(1).jpg (vv cristofel)

VV Cristofel újabb botrányba keveredett. Lehet, hogy az egykori villalakót ez élteti? Ki tudja – az azonban biztos, ha mások bántásával akar szerepelni, számolnia kell azzal is, hogy nem csupán a mostani lesz az egyetlen eljárás ellene.

Ezúttal Alekoszba kötött bele Cristofel Hajdú Péter műsorának felvételén. A Frizbiben egy tortát akart a göröghöz vágni, de az nem jött össze. Ez a történet Alekosz rajongóinál kiverte a biztosítékot és azt javasolták a VV4 nyertesének, perelje be viselkedése miatt Cristofelt.

„Nem akarok Cristofellel foglalkozni. Máshogyan képzeltem el a születésnapomat, az tagadhatatlan. Mindenkinek jár 5 perc hírnév, Cristofel ezt most megkapta. Én nem akarom móresre tanítani, ha valakinek van hozzá kedve, tegye” – kommentálta a történteket Alekosz a Hír24 érdeklődésére.

S bár Alekosz meglehetős higgadtsággal szemléli azt, hogy Cristofel megpróbálta lejáratni őt, mások szerint a kubai macsóként emlegetett fiatalembert igenis meg kellene leckéztetni, mert amíg nem kap egy hatalmas pofont az élettől, addig továbbra is botrányokat provokál majd, melyeknek ki tudja, kik lesznek még céltáblái.

Mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, a közelmúltban a rendőrség vádemelési javaslattal átküldte Cristofel ügyét az ügyészségre. Egyebek mellett Veronika bántalmazásával gyanúsítják. Bár sokan azt gondolták, ez majd észhez téríti a fiatalembert, úgy tűnik, cseppet sem ijedt meg a dologtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik