Szórakozás

Az elmúlt 24 óra eseményei rendőrök szemével

Tegnap sem unatkoztak megyénk rendőrei

Több bolti lopásról is bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 12-én Fejér megyében. Délelőtt a fehérvári rendőrök intézkedtek egy 49 éves sáregresi asszonnyal szemben, aki az egyik fehérvári áruházból különböző élelmiszereket akart kivinni fizetés nélkül. A nő összesen 13 005 Ft értékre követett el lopást, amikor a biztonsági őrök tetten érték. Mikor a rendőrök a helyszínre értek, a nő hitelt érdemlően igazolni sem tudta magát. Így előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol adatainak megállapítását követően a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben a szabálysértés elkövetése miatt.

A sárbogárdi járőrök szintén a délelőtt folyamán fogtak el egy bolti tolvajt, aki az egyik sárbogárdi üzletből energiaitalt és négy tábla csokoládét akart ellopni 1205 Ft értékben, de mivel tetten érték, ez meghiúsult. Szabálysértési eljárás indult az asszonnyal szemben, akit meghallgatását követően a rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek.

Az este folyamán egy 24 éves sajóládi férfit is előállítottak a rendőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, miután kiderült, hogy egy ruhaboltból úgy akart fizetés nélkül távozni két kabáttal, hogy azoknak az áruvédőjét eltávolította. A férfi ellen lopás vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult. A fiatalembert a nyomozók kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Körözöttek is rendőrkézre akadtak az elmúlt 24 órában.

Délelőtt folyamán egy 24 éves lakcím nélküli férfit igazoltattak a járőrök Sukoró belterületén. Ellenőrzése során kiderült, hogy a Győri Rendőrkapitányság a fiatalember ellen elfogatóparancsot adott ki. Gazdasági adatszolgáltatás elmulasztása miatt a férfit előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.

Éjszaka székesfehérvári tartózkodási helyén fogtak el a rendőrök egy 38 éves kőszárhegyi férfit, aki ellen a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság körözése volt érvényben. A férfit elfogását követően a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

A sárbogárdi rendőrök folyamatban lévő bűnügyekben állítottak elő három személyt.

Egy sárbogárdi férfit munkahelyéről, egy sárbogárdi nőt, illetve egy kálozi férfit pedig lakásáról állították elő a járőrök, mivel mindegyik személy gyanúsított kihallgatása szükségessé vált egy-egy bűnügy kapcsán

Az elmúlt 24 órában fejér megye rendőrei összesen kettő gépkocsivezetővel és kettő kerékpárossal szemben intézkedtek ittas járművezetés miatt

Személyi sérüléses közlekedési baleset egy volt tegnap a megyében. Ez a 62-es főúton történt délelőtt Seregélyes-Szőlőhegyen, ahol egy kerékpáros egyensúlyát vesztette, majd elesett. Könnyen sérül

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik