Szórakozás

Dobó Kata kisbabájával félmeztelenül pózolt

dobó kata (dobó kata, )
dobó kata (dobó kata, )

Dobó Kata úgy, ahogy még soha nem láthattuk. A gyönyörű színésznő ezúttal a mellrák megelőzését szolgáló kampány jegyében állt a kamerák elé, félmeztelenül, a kislányával.

A különleges felvételt az RTL Klub Fókusz című műsorában mutatták meg, és mint kiderült, nem csak Kata, hanem Szinetár Dóra és Prokopp Dóra is elvállalta a kampányban való részvételt.

Dobó Kata a Fókuszban elmondta, alapvetően nem szeret vetkőzni, de úgy gondolta, ennek az ügynek ez csak használhat, ráadásul biztos volt benne, hogy a fotókat ízlésesen tálalják majd. Hozzátette: ahogy halad előre az időben, egyre kevésbé szereti megmutatni a testét.

Ráadásul a mostani fotózásban az is különleges volt, hogy gyermekével együtt állt a gép elé a színésznő. Azt mondja, a pici kicsit elfáradt, neki meg lelkiismeret-furdalása volt emiatt. A kicsinek természetesen semmi oka nem volt panaszra, sőt még az álmát is őrizték, amikor a fotózás közben elszunyókált.

Dobó Kata ismételten felhívta mindenkinek a figyelmét, nem félni és rettegni kell a mellráktól, hanem megelőzni azt, egyrészt szűrővizsgálatokkal, másrészt egészséges életvitellel. A színésznő hisz abban, hogy példamutató élettel mások segítségére lehet és gyermekét is a megfelelő irányba terelheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik