Szórakozás

Két dühös ember: tartozás miatt verekedtek össze

Trágár dajdajozással körített ittas garázdaság, garázskipakolás, tartozás miatt kirobbant veszekedésből ütésváltás – a vasárnap sem volt éppen nyugodt bűnügyi szempontból a dunaújvárosi kapitányság illetékességi területe.

Biztonsági intézkedésként mentőt hívtak a járőrök a Bocskai utcába, ahol egy ittas, az úttest közepén tántorgó férfire lettek figyelmesek. A férfi trágár szavakkal színezte a mulatságot – a mentők a kórház pszichiátriai osztályára szállították, ráadásul jutalma a garázdaság szabálysértés miatt kirótt feljelentés lett.

Leütötték a lakatpántot, úgy mentek be ismeretlen tettesek egy Volán telepi garázssoron lévő garázsba. A betörés vasárnap délután vált ismertté, hogy pontosan mikor történt, azt csak találgatják egyelőre a nyomozók. Az ismeretlen tettes műszaki cikkeket és járműalkatrészeket tulajdonított el – az anyagi kár mintegy félmillió forint. Ehhez képest kismiska, hogy a tettes a rongálással további 10 ezer forint kárt okozott.

Nem mindennapi csetepaté színhelye volt a Szabadság utca – a bántalmazás miatt délután három órakor kértek rendőri intézkedést. A megállapítás szerint a bejelentés időpontjában a az egyik ház előtt jogos – vagy legalábbis jogosnak vélt – tartozása miatt szóváltásba keveredett egy férfi egy másikkal. Az elmérgesedő vitát ütésváltás követte, a két dühös ember kölcsönösen bántalmazta egymást – végül kiegyeztek a döntetlenben, mindketten könnyen sérültek. A tartozását követelő férfival szemben önbíráskodás miatt, a másikkal szemben garázdaság elkövetése miatt kezdtek eljárást a rendőrök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik