Szórakozás

Dér Heni és Pirner Alma együtt a rúdon

Dér Heni  (Dér Heni )
Dér Heni  (Dér Heni )

Rendkívüli változáson ment át az utóbbi időben Dér Heni, a Sugarloaf énekesnője. Sugárzik a boldogságtól, kivirult és folyamatosan új terveket szövöget.

Legújabb „szerelmével” a Tánciskolák Éjszakája kapcsán került közelebbi kapcsolatba, igaz, egyelőre bimbózó a viszonyuk, s néha kék-zöld foltokat is okoz az énekesnőnek.

„Idén harmadik alkalommal, szeptember 14-én rendezik meg a Tánciskolák Éjszakáját, s ahogy a programokat olvasgattam, megakadt a szemem a rúdtáncon” – kezdi Heni. „Régóta szeretném elsajátítani ezt a műfajt, s most, hogy Pirner Alma tánciskolájában erre van is lehetőségem, nagyon boldog vagyok. Szexivé, nőiessé tesz, s olyan szálkásan izmos testet épít, amelyre már régóta vágytam. Egy énekesnőnek a színpadon sokszor meggyűlik a baja a magas sarkú cipőben való szép mozgással, ám most ennek is kitanulom minden csínját-bínját. Az „edzések” itt végig tűsarkúban zajlanak, és ez nagy segítség nekem a fellépésekhez akár színházról, akár a zenekari produkciókról legyen szó.”

Nagyon örültünk, hogy Heni pont minket szemelt ki a számtalan tánciskola közül” – mondta Pirner Alma, a Dollhouse tulajdonosa, tánctanára. „Minden kezdővel a felépített módszertan szerint haladunk, Henivel azonban már az első órán túljutottunk az első két lépcsőfokon, és a harmadik szintet gyakoroltuk. Nagyon erős lány, tényleg csak a technikát kell jól elsajátítania, de ahogy látom, nagyon gyorsan tud majd fejlődni.

„Mindig is azokat a sportokat, mozgásformákat szerettem, amelyeknek viszonylag gyorsan látványos eredménye van. Nos, a rúdtánc esetében nemcsak az izmos test, de a rúd okozta sok kék-zöld folt is hamar megmutatkozik” – nevetett az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik