Szórakozás

Kommandósok csaptak le a félholtra vert ember támadóira

bilincs(210x140)(3).jpg ()
bilincs(210x140)(3).jpg ()

Kommandósok közreműködésével fogták el a rendőrök Szegeden és Budapesten azt a három férfit, akik még augusztus közepén egy szegedi kocsmában félholtra vertek egy embert.

A három gyanúsított augusztus 12-én a szegedi Ortutay utcában italozott, amikor a hajnali órákban már erősen ittas állapotban szóváltásba keveredtek egy 42 éves helyi lakossal, aki szintén a vendéglátóhelyen múlatta az időt – mondta Szenti Szabolcs, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a Szeged24-nek.

Az elfajult viátban a három pénteken elfogott férfi rátámadt a sértettre: előszörököllel ütötték, majd amikor a földre került, a fejét kezdték el rugdosni. A helybenhagyott embert a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a Felderítő Osztállyal széleskörű adatgyűjtésbe kezdett az elrejtőzött férfiakról, akiket a nyomozók a főkapitányság kommandósai közreműködésével Szegeden, a Petresi utca egyik lakásában fogtak el. A 43 éves szegedi és egy 42 éves szatymazi férfi harmadik társát Budapesten, a Szinyei Merse Pál utcában kaptak el.

A támadók ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség kihallgatásukat követően mindhárom férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik