Szórakozás

Hová tűnt VV Laci?

A ValóVilág egykori dokijáról jó ideje nem hallani. Annak idején egészségügyi okokra hivatkozva adta fel a játékot, és most ismét arról suttognak, beteg lehet, talán éppen emiatt tűnt el.

Legutóbbi beszélgetésünk alkalmával, amely néhány hónapja volt, Laci azt mondta, elmúltak az egészségügyi gondjai, azóta nem merült fel nála a szívinfarktus gyanúja, mióta befejezte a ValóVilág játékát. Természetesen rendszeresen jár egészségügyi ellenőrzésekre, ahol semmiféle szervi elváltozást nem találtak.

Az aggasztó híreket követően megpróbáltuk elérni Lacit, de tőle szokatlan módon telefonján nem volt elérhető. Többszöri próbálkozás után édesanyjával sikerült beszélnünk, aki azt mondta, nem tud róla, hogy fia beteg lenne. Azt is elmondta, jelenleg ő sem tudja ugyan elérni a gyermekét, de úgy tudja, külföldre ment. Arra is ígéretet tett, hogy ha legközelebb beszél Lacival, átadja az üzenetünket, hogy keressük.

Ezek után csak remélni lehet, hogy Laci valóban egészséges és hamarosan azt is elmondja, milyen titokzatos ügyben utazott külföldre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik