Szórakozás

Bea kipakol Győzike állítólagos szeretőjéről

Házaspárokat teszteltek az RTL Klub Fókusz című műsorában. A kérdések megválaszolása közben kiderült, Gáspáréknál nincs minden rendben mostanában.

Tizenkilenc éve él együtt Bea és Győző. A showman azt mondja, mostanában gyengült a kapcsolatuk, ráadásul azt sem titkolja, hogy miért.

„Olyan 3-4 hónappal ezelőtt kezdődött minden. A kisasszony ugyanis azt gondolja, hogy nekem szeretőm van. Ez egyre gyakoribb vita nálunk. Próbálom neki megmagyarázni, hogy nincs szeretőm, nem is volt, nem is lesz, de ő ezt nem érti. Nem tudom, honnan szedi ezt, mert nem talált se egy gyanús sms-t, se mást” – fedte fel magánéleti titkaikat Győzike.

Természetesen Bea sem hagyta magát, azonnal megválaszolt férjének. Kamerák előtt pakolt ki, elmondta, miért olyan gyanús neki mostanában Győző.

„Állandóan rajtakapom apróbb hazugságokon. Állandóan azt mondja, hogy itt van, aztán nem ott van, és nem is azzal, akivel mondja” – mondta Bea, aki szerint az is Győző hazudozására utal, hogy nem néz rá, ha vele beszél.

A showman a vádakkal kapcsolatban kijelentette, felesége nagyon unatkozik, ezért fantáziál mindenféle szeretőről, aki nem létezik. Azt is elmesélte, volt, hogy már összecsomagolt, hogy egy időre elköltözik otthonról, de végül Virág és Bea utána mentek, ezért mégis otthon maradt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik