Szórakozás

Így néz ki parányi bikiniben a TV2 bombázója – Fotó

Kihasználták a nyár utolsó hétvégéjét a Jóban Rosszban sztárjai. A TV2 sorozatának szereplői ledobták ruhájukat, és önfeledten úszkáltak a medencében, vagy napoztak.

Szerencséjük volt a Jóban Rosszban színészeinek, igazi meleg nyári napokat fogtak ki csapatépítő tréningjükhöz. Kondákor Zsófi, Legerszki Kriszti, Bálizs Anett, Braghini Rozina, Madár Vera és Fábián Anita a megérkezés után nem is tétováztak sokat, rögtön bikinire vetkőztek, hogy a nyári nap utolsó sugarait élvezhessék.


A helyszínen készült fotók tanúsága szerint a sorozat színésznőinek nem lehet okuk panaszra, mindannyiuknak kifogástalan az alakja, így szemmel láthatóan nem is szégyellősködtek, amikor lenge öltözékben mutatkoztak.


Amíg Madár Vera védte bőrét a tűző napon, addig Bálizs Anett és Kondákor Zsófi csupán falatnyi bikinit hagyott magán.

Ám nem csak a lányok, a fiúk is nagyon élvezték a közösen töltött napokat. Amíg Baronits Gábor a lányokkal napfürdőzött, addig Gesztesi Máté új kollégáival ismerkedett. 


„Egy új szereplőnek remek alkalmat ad ez a csapatépítő arra, hogy megismerje a többieket, igazi részévé váljon a közösségnek. Ilyenkor a gátlások kicsit felszabadulnak, lehetőség nyílik arra, hogy megismerd az emberek igazi énjét, ami fontos számomra. Sok olyan színésszel is közelebb kerültünk egymáshoz, akikkel eddig a forgatások során még nem is találkoztam. Ritka az ilyen szuper csapat, sokat beszélgettünk, iszogattunk, énekeltünk” – értékelte a napokat Gesztesi Máté.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik