Szórakozás

Csuja Imre agyvérzést kapott

csuja imre (csuja imre, )
csuja imre (csuja imre, )

A népszerű színész eddig titkolta, hogy a közelmúltban majdnem tragédia történt vele, ugyanis agyvérzést kapott. Szerencsére időben kórházba került, már jól van.

Enyhe rosszullét jelezte Csuja Imre számára, hogy valami nincs rendben. Azt mondja, olvasópróba közben felfigyelt egy kisebb beszédzavarra is, de ennek eleinte nem tulajdonított jelentőséget. Aztán mégiscsak elgondolkodott a történteken, és felkereste az orvosát, aki kivizsgálást javasolt számára.

Ekkor derült ki, hogy agyvérzése van, így azonnal befektették a kórházba. Imre nem tagadja, hogy megijedt, amikor közölték vele a diagnózist, és a családja is féltette őt. Ám szerencsére jó kezekbe került és a szakszerű kezeléseknek köszönhetően mindenféle károsodás nélkül sikerült felépülnie.

A híresség úgy gondolja, hogy az agyvérzése egy korábbi balesete miatt következett be. Munka közben ugyanis megbotlott és beütötte a fejét. A szakemberek is megerősítették, akár ez is okozhatta a későbbi bajt.

A kórházi kezelést követően Csuja Imre nem csupán óvatosabban lép, de életmódott is váltott. Sikerült 10 kilótól megszabadulnia, ami szerencsére azóta sem ment vissza rá. Ez nagy eredmény, hiszen korábban mindig duplán rakódtak rá vissza a leadott kilók. A színész az RTL Klub Reflektor magazinjában azt is elmondta, már jól van és sokkal egészségesebbnek érzi magát, mint korábban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik