Szórakozás

Farkasházy Tivadar megbocsátott Bagi Ivánnak

farkasházy tivadar (farkasházy tivadar, )
farkasházy tivadar (farkasházy tivadar, )

Hosszú évekig rideg távolságtartás jellemezte Bagi Iván és Farkasházy Tivadar kapcsolatát. A két híresség végül az RTL Klub kamerái előtt békült ki.

A sértődést egy tíz évvel ezelőtt rosszul megfogalmazott nyilatkozat okozta – derült ki a Reflektor magazin riportjából. Szerencsére a Heti hetes sztárja nem haragtartó, így örült, amikor meglátta Ivánt, aki saját könyvét vitte ajándékba egykori mentorának.

Iván azt mondja, már megbánta, amit annak idején nyilatkozott, igaz Farkasházy Tivadar  valójában nem is haragudott a fiatal humoristára. Ennek ellenére valami mégis megváltozott a kapcsolatukban, már nem találkoztak, nem beszélgettek, sőt alig tudtak egymásról.

„Gondolkodtam sok dolgon, számot vetettem a múltammal és eszembe jutott, hogy mennyi mindenben segített nekem Teddy. Mindenképpen szerettem volna vele fölvenni a kapcsolatot és beszélgetni egy jót, nem volt más célom” – mesélte Iván, akinek végül sikerült kibékülnie Farkasházy Tivadarral, aki annak idején még abban is segítségére volt, hogy felvegyék a gimnáziumba, sőt még szülői értekezletre is elment Iván osztályfőnökéhez.

A humorista – aki annak idején intézetben nőtt fel – azt sem tagadta, hogy megbuktatták az iskolában, éppen ezért kérte Teddy segítségét a gimnáziumi felvételinél. Arra is Tivadar noszogatta Ivánt és Olivért, hogy induljanak el a Humorfesztiválon.

Farkasházy Tivadar azt is bevallotta, az előzmények ismeretében bizony meghatódott, amikor Iván a kezébe nyomta az első könyvét. Láthatóan egyébként a békülés is megérintette a Heti hetes sztárját, aki abba is belement, hogy később majd  Nacsa Olivérrel hármasban is leüljenek csevegni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik