Szórakozás

Damu milliókat bukhat – Újabb titkok

damu roland (damu roland)
damu roland (damu roland)

Nagyon úgy tűnik, hogy nem jöhet létre az a film, amelyet Damu Roland életéről szeretnének forgatni. Ezzel a színész milliós gázsitól esik el.

Mivel a börtönben lévő Damu Rolandot nem tudjuk megkérdezni arról, vállalná-e a róla készülő film főszerepét, így ügyvédjét faggattuk, szerinte reális-e egy ilyen mozi elkészítése, vagy sem.

Dr. Ruttner György azt mondta, nem hiszi, hogy Damu Roland belemenne egy ilyen filmbe. Mindenesetre ígéretet tett arra, ha találkozik a színésszel a börtönben, megkérdezi tőle, mi a véleménye a felvetésről.

Az ügyvédtől arra is rákérdeztünk, milyen állapotban van jelenleg Roland. A jogi képviselő erre meglehetősen titokzatosan csak annyit mondott, „nagyjából rendben van”. Arra azonban már nem kívánt válaszolni, mit jelent az, hogy nagyjából van rendben.

A Hír24 megkereste a tervezett film producerét is, aki azt mondta, szerinte ez még nem elutasító válasz, hiszen Damu Roland nem is értesült a terveikről.

„Mi bízunk abban, hogy Roland álláspontja nem egyezik az ügyvédje nyilatkozatával. Azt is csak remélni tudjuk, hogy a színész egészséges és nem azért titkolóznak vele kapcsolatban, mert valami baja van. Egyébként felkészültünk arra is, mit teszünk akkor, ha Damu Roland nem akar részt venni a filmben. Ebben az esetben megpróbáljuk nélküle megcsinálni, felkérünk valaki mást a szerepére. Persze így nem lesz az igazi, de majd megoldjuk” – jelentette ki a filmes szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik