Szórakozás

Kovács Lázár hétköznap is főz a képernyőn sztárokkal

A népszerű sztárszakács receptjei szeptember 10-től már hétköznap is elleshetők.

Kovács Lázárt szeptember 10-től a naponta jelentkező Receptdarálóban is láthatják a TV Paprika nézői. Az országosan ismert sztárszakács mellett Baracskay Angéla is sűrűbben tűnik fel a képernyőn, hiszen a Fitt-térítők harmadik szériája mellett most ő is újabb fontos szerepet kap. Így a rajongók most még elégedettebbek lehetnek, hiszen Lázár receptjeit és bolondozós hangulatú főzéseit már nem csak hétvégén, hanem hétköznap is láthatják. -értesítette a Szeged24-et a TV Paprika.

A csatornánál arról számoltak be: a Receptdaráló újabb évadjában a praktikumé és a hétköznapi kreativitásé a főszerep. A sorozat ugyanis olyan ételek elkészítését mutatja be, ami megkönnyíti a háziasszonyok dolgát a család heti menüjének összeállításában. Noha a műsorban a recepteket négy alap kategóriába sorolják: olcsó, gyors, egészséges és ízes – ez nem jelenti azt, hogy egy-egy étel ne lehetne egyszerre gyors és ízes, vagy egészséges és praktikus.

A magyar sztárszakács műsorában rendszeresen vendégek lesznek magyar és más nemzetek konyháját képviselő séfek, cukrászok, somelier-ek, bármixerek és baristák is, valamint olyan ismert személyiségek, mint a Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes Oszvald Marika, a TV2 Aktív című műsorának vezetője, Papp Gergely, vagy az Irígy Hónaljmirígy együttes Sipos Petije.

A Receptdaráló sorozat egy új taggal is bővül: elindul a Receptdaráló Desszert , melyben Baracskay Angéla kezei alól kerülnek ki finomabbnál finomabb sütemények, nyalánkságok. Angéla nemcsak ínycsiklandó desszertet varázsol nekünk, de mindezt oly módon mutatja be, hogy bárki megismételheti otthon azokat, így a nézők könnyűszerrel kápráztathatják el a családot a franciás könnyedségű finomságokkal.

Tehát a Receptdaráló mindennap, a Receptdaráló Desszert hétfőn, szerdán és pénteken, a Receptdaráló Extra pedig szombatonként lesz látható a TV Paprika műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik