Szórakozás

Így néz ki a lefogyott Takács Nikolas

Az X-Faktor felfedezettje az álmainak él, és azon fáradozik, hogy azokat egytől egyig megvalósítsa. Egyebek mellett fogyni akart, és ez sikerült neki.

Takács Nikolas a közelmúltban elhatározta, hogy megszabadul néhány felesleges kilótól. Ennek érdekében egészségesebben kezdett táplálkozni, és az eredmény nem maradt el. A Reflektor magazinban megmutatta, hogyan néz ki pár kilóval könnyebben.

De az énekesnek nem csupán az ideális testalkat szerepel a vágyai között. Otthonában létrehozott egy úgynevezett álomfalat, melyre feltűzögette azokat a dolgokat, amelyeket mindenképpen szeretne elérni. Ezek között zenei díjak is szerepelnek. Nikolas vallja, ha az ember pozitívan gondolkodik az álmairól, azokat előbb-utóbb bevonzza.

Úgy tűnik, hogy az RTL Klub felfedezettje jó úton halad ebben a tekintetben is, hiszen a tehetségkutató óta eltelt időszakban számos sikert tudhat maga mögött. A közelmúltban egy rangos külföldi zenei rendezvényre, a Sopoti Dalfesztiválra is meghívták, ahol nagy sikert aratott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik