Szórakozás

Először beszél nevelt lányáról Árpa Attila

árpa attila (árpa attila)
árpa attila (árpa attila)

Árpa Attila és felesége Szabina készen állnak a harmadik gyermekük fogadására. Ez persze sokakat meglep, hiszen eddig úgy tudtuk, hogy a párnak csak egy gyermeke van.

Arról sokan tudnak, hogy öt és fél évvel ezelőtt megszületett az Árpa házaspár első gyermeke, Amira, azt azonban nem verték nagydobra, hogy néhány éve egy kamaszlányt is magukhoz vettek. Niki most 15 éves.

A Story magazin legfrissebb számából az is kiderül, hogy Árpa Attila mindig büszkén, mosolyogva beszél családjáról, és azt sem titkolja, hogy hamarosan szeretnének még egy gyereket.

„Sokat szoktunk beszélgetni arról, hogy jó lenne még egy kisbaba. Jelenleg három nővel élek együtt, Szabinával, a feleségemmel, Amirával a kislányunkkal és Nikivel, a nevelt lányunkkal.”

A fogadott gyermek Szabina rokona, az édesanyja olyan helyzetbe került, hogy nem tudott gondoskodni a lányról. Szabina és Attila egy percet sem habozott, azonnal a segítségére siettek az akkor 12 éves kislánynak. Az ismert házaspár szeretné Nikit megóvni a nyilvánosságtól. A hétvégéken együtt kirándul a család, nyaranta együtt utazgatnak, és a szeretet ünnepén négyen ülnek asztalhoz. A kamaszlány és az öt és fél éves Amira nagyon szeretik egymást. Niki rengeteget foglalkozik a kicsivel, játszanak, mókáznak együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik