Szórakozás

Adósságairól vallott a ValóVilág sztárja – Válik?

vv fecó (vv fecó)
vv fecó (vv fecó)

VV Fecó is hallotta, hogy azt terjesztik róla, válik feleségétől, akit még a ValóVilágban vett el. Az egykori villalakó csak a Hír24-nek beszélt arról, mi az igazság.

Fecó elismerte, hogy párja féltékeny, ami nem is csoda, hiszen a fellépéseken az egykori villalakót szétszedik a nők.

„Gyakran kiteszik a mellüket, hogy dedikáljak rá, vagy éppen telefonszámokat dugdosnak a zsebembe. Én ilyenkor mindig megnyugtatom Angélát, nincs oka aggodalomra. Persze nagyon nehéz a bizalmat helyreállítani, miután tudja, hogy egyszer már megcsaltam. De a villában megváltoztam, már nem nézek más nőre, nekem csak ő és a gyerekek fontosak. Az pedig nem igaz, hogy válunk. Nem tagadom, hogy vannak köztünk időnként veszekedések, de ezeket aztán lerendezzük” – állítja Fecó, aki azt is elárulta, végre sikerült megszabadulnia az adósságaitól.

Az ismert családnak az utóbbi időben sok tartozása halmozódott fel. Fecó azt mondja, tartoztak a lakbérrel, de a villanyt és a televíziót is ki akarták kapcsolni náluk. Szerencsére a VV után Fecónak megszaporodtak a fellépései és nyáron dinnyét árultak, amiből szintén el tudtak tenni valamennyi pénzt.

„Mostanra sikerült utolérnem magamat. Kifizettem a tartozásaimat, sőt egy kis autót is tudtam venni. Attól persze félek, mi lesz télen vagy utána. Azt tervezem, hogy Budapesten keresek munkát, és ha találok, a család is jöhet majd utánam. Ha ez sem jön össze, akkor Angliába megyünk, ott vannak ismerőseink, akik biztatnak, hogy vágjak bele a külföldi munkába” – mesélte terveit Fecó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik