Szórakozás

Marsi Anikót hatalmas fizetés várja

marsi-aniko(430x286)(1).jpg (marsi anikó, )
marsi-aniko(430x286)(1).jpg (marsi anikó, )

Azt beszélik, hogy Marsi Anikó barátsággal ugyan, de elvált az RTL Klubtól, mert úgy döntött, családjával akar foglalkozni. Ám azt is pletykálják, máris több csatorna pályázik Anikóra.

A Fókusz műsorvezetőjének szülési szabadsága nyár elején járt le, de még ekkor is nagyon titkolta a csatorna, mi a tervük a hírességgel. Többször is azt nyilatkozták, visszavárják Marsi Anikót. Ezzel szemben meg nem erősített hírek szerint az ismert tévés nemrég felmondott, ám nem haraggal vált el a csatornától.

Természetesen a pletyka azonnal futótűzként terjedt, és úgy tűnik, több csatorna is szeretné megkaparintani Marsi Anikót. A Hír24 úgy tudja, ezek között nincs a TV2, más csatornák vetettek szemet az RTL Klub nagyágyújára.

Azt mondják, mindenképpen szeretnék megnyerni Anikót, akire állítólag több produkciót is építenének. Úgy vélik, hogy az emberek már nagyon kíváncsiak az ismert tévésre, aki az elképzelések szerint sok új nézőt is hozna annak a tévének, amelyiknek sikerülne őt szerződtetni. Úgy tudjuk, nemcsak hírműsorban szeretnék szerepeltetni Palik László feleségét, hanem egy önálló, szórakoztató műsort is kapna. Azt beszélik, mindezért tetemes összeget kínálnának fel neki. Persze kérdés, hogy Anikó feladná-e a jelenlegi terveit egy ilyen ajánlatért, vagy pedig ragaszkodik ahhoz, hogy otthon maradjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik