Szórakozás

Szamárhátról a rendőrségi fogdára

szamár (szamár, napi cuki, )
szamár (szamár, napi cuki, )

Az ital lett a veszte annak az 50 éves ásotthalmi férfinak, akit hétfőn vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse.

Szamárversenyen volt Szerbiában a középkorú férfi, majd amikor a hajnali órákban erősen ittas állapotban hazaért ásotthalmi tanyájára, összeveszett a feleségével, aki kihívta a rendőröket – mondta a Szeged24-nek Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az intézkedő járőröknek azonban feltűnt, hogy a férfi udvara tele van olyan dolgokkal, amelyek nagy valószínűséggel bűncselekményből származnak.

Elszámoltatása során kiderült, hogy Ásotthalomról és Mórahalomról tucatnyi kerékpárt lopott el a nyári időszakban, valamint ő járt egy helyi presszóban és egy tanyán is.

Kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Azt mondta a rendőröknek, hogy mivel nincs munkája, így akart pénzt szerezni.

A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse őrizetbe vette és lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik