Szórakozás

Elképesztően rosszul lett a magyar olimpiai bajnok

energiaital (energiaital, )
energiaital (energiaital, )

Kozák Danuta olimpiai bajnok az RTL Klub Csak csajok című műsorában egy meglehetősen ijesztő történetről lebbentette fel a fátylat.

A műsorban az energiaitalokról volt szó, melynek kapcsán Danuta elmesélte, hogy egyszer neki is meggyűlt a baja ezzel az itallal, aminek rendszeres fogyasztását a sportorvos egyáltalán nem javasolja számukra.

„Hegyi futáson voltam, amitől nagyon kimelegedtem. Ott volt a kocsiban lehűtve az energiaital, amiről nem tudtam, hogy az. Mivel azt hittem, hogy sima üdítő, megittam belőle hármat. Ezt követően jött az edzés. Nagyon rosszul lettem közben, szédültem, heves szívdobogásom lett, le kellett ülnöm. Csak később derült ki, hogy mindezt az energiaital okozta” – elevenítette fel a történetet a kiváló sportoló.

A stúdióban jelen lévő szakértő azt mondta, ezek tipikus tünetei annak, ha valaki sok energiaital fogyaszt, ami persze egyáltalán nem helyes. Ugyanakkor egy-egy ilyen ital senkinek nem árt, ha csak ritkán nyúl hozzá, főként olyankor, amikor valami szokatlan, nagyon megterhelő feladat vár rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik