Szórakozás

Pokollá tették Tordai Teri életét

tordai teri (tordai teri, )
tordai teri (tordai teri, )

Egész életében szenvedett Tordai Teri a magassága miatt. A ma is gyönyörű színésznő a csütörtökön újrainduló DTK Show műsorvezetőjének, D. Tóth Krisztának árulta el, milyen gátlásokat okozott neki fiatalkorában, hogy húsz centivel magasabb volt szinte mindenkinél.

“Ássátok be a Terit húsz centi mélyre!” Tordai Teri csak utólag vallotta be Tordy Gézának, mennyire zavarta forgatás közben elhangzott vicces megjegyzése, amitől még gátlásosabb lett. Színésznőnek jobb, ha alacsony – ugyanezt gondolja a mamája királynői termetét öröklő Horváth Lili is. Tordai Teri lánya 22 évesen alkata miatt már Lady Machbetet játszott, miközben szíve mélyén inkább Júlia lett volna, de magassága miatt sosem kapott naiva-szerepeket. Horváth Lili egészen kiskorától tudta, hogy ki is az édesanyja, de nem szerette az ezzel járó népszerűséget.

Bár Tordai Teri Magyarországon valódi sztár volt, az osztrák fővárosban egyszerűen kinevették a fiatal színésznőt. A külföldi forgatásra főszerepre szerződtetett művész bécsi ruhapróbáján köznevetség tárgya lett, és csak később jött rá, hogy “csehszlovák” fehérneműje miatt gúnyolódtak rajta a varrónők. “Ezt az első nevetést én mindig magamban hordtam. Ezért is jöttem haza, nem az én utam volt” – árulta el D. Tóth Krisztának az M1-en látható DTK Show-ban a hetvenévesen is gyönyörű színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik