Szórakozás

Így formálja fenekét Muri Enikő

muri-eniko(960x640).jpg (muri enikő)
muri-eniko(960x640).jpg (muri enikő)

Muri Enikő az RTL Klub Reflektor magazinjának kamerái előtt bizonyította be, hogy bombaformában van. Nem is csoda, hiszen keményen edz és tudatosan él.

Enikő élete nagyon megváltozott az utóbbi időszakban. Az X-Faktornak köszönhetően az egész ország megismerte, színházban játszik, elkészült két videoklipje és nagyon úgy tűnik, hogy rátalált a szerelem is. Nem csoda, ha az énekesnő ragyog a boldogságtól.

Enikő nem tagadja, hogy az utóbbi időben felszedett néhány kilót, amitől most tudatosan meg is szabadul. Azt, hogy hogyan edz, az RTL Klub kamerái előtt is megmutatta.

„Az van, hogy én este szeretek megnézni egy jó filmet és csak utána fekszem le aludni. Ehhez nagyon szeretek chipset enni, ami természetesen nem egészséges” – vallotta be Enikő, aki ezt a szokását nem szeretné feladni, ugyanakkor a cukros üdítőkről teljesen leszokott.

A kemény és rendszeres edzésnek köszönhetően a híresség már leadta a plusz kilókat, most már inkább azért tornázik, hogy egészséges maradjon és fitt legyen. Ráadásul az életmódváltásnak köszönhetően a fellépéseket is sokkal jobban bírja.

Azt is elmesélte, van egy nadrágja, ezen szokta tesztelni, mennyit hízott és mennyit fogyott. Jelenleg már jócskán lötyög rajta a farmer, aminek persze nagyon örül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik