Szórakozás

Szexi dekoltázst villantott Ördög Nóra – Fotó

Elállt a szavuk a minap Ördög Nóra rajongóinak. Olyat láthattak, mint még talán soha. Az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője ugyanis dekoltázst villantott.

Más hírességeknél talán már nem lenne hír, hogy dekoltázst villantanak, de a mindig diszkrét és visszafogott Ördög Nóránál ez bizony nagy szenzációnak számít. Az RTL csinos műsorvezetője a legtöbbször diszkréten dekoltált ruhadarabokban ül a kamerák elé, a napokban azonban egy szexi felsőben vezette a Csak csajokat.

Természetesen ez a ruhadarab is kifinomult ízlésről tett tanúbizonyságot, ám sokan felkapták a fejüket a látványtól, ugyanis a ruha a megszokottnál többet mutatott a híresség bájaiból. Természetesen a rajongók nagyon örültek a szexi szerelésnek, a műsor után többen is megjegyezték, Ördög Nórának többször kellene hasonló holmikat viselni.

Azt azonban nem hisszük, hogy az ismert tévés a jövőben rendszert csinálna abból, hogy mélyen dekoltált felsőket viseljen. Mint ahogyan ismeretes, abba sem megy bele, hogy a nyuszis magazin szexi fotókat készítsen róla, pedig tudomásunk szerint nagyon is pályáznak rá.

Egyesek szerint ez éppen így van jól, Ördög Nóra ugyanis attól még izgalmasabb, hogy bár bombázó alakja van, abból csak keveset mutat meg a nyilvánosság előtt. Talán azzal, hogy levetkőzne egy férfimagazinnak, a varázsát is elveszítené, éppen ezért a legjobb megoldás, hogy csak sejtteti, amije van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik