Szórakozás

Lucy hajáért és Bobbyért rajongott Mádai Vivien

Mádai Vivien fiatal kora ellenére ismeri és szereti a Dallas című sorozatot, évekkel ezelőtt családi program volt  náluk a legújabb részek megtekintése. A nagyrészt a nyolcvanas évek Amerikájában játszódó texasi történet a kilencvenes években a magyar nézőket is meghódította, így egyre nagyobb várakozás előzi meg az új részeket, amelyeket Magyarországon hamarosan az RTL Klub vetít.

“Az egész család összeült péntek esténként a Dallas előtt, főleg a testvéreimmel és én voltunk nagyon lelkesek, ezt ráadásul mindig megengedték a szüleink, hogy megnézzük” –  kezdte Mádai Vivien, a Reflektor magazin műsorvezetője.

“Mindig olyan gyönyörű szőke hajat szerettem volna, mint amilyen Lucynek volt, és a legjobban a Bobby-Pamela párost kedveltem. Bobby egyébként is a sorozat leghelyesebb szereplője volt, és mi tagadás, szerintem még most is nagyon jól tartja magát, pedig már 63 éves. Ahogy hallottam, az új részekben a fia is nagyon jóképű, így eggyel több ok, hogy a kedvenc amerikai sorozatom új részeit nézzem majd” – tette hozzá a tévés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik