Szórakozás

Félti pénzét vőlegényétől Aniston

Jennifer Aniston-Justin Theroux (Jennifer Aniston, Justin Theroux)
Jennifer Aniston-Justin Theroux (Jennifer Aniston, Justin Theroux)

Hiába volt meg az eljegyzés, Jennifer Aniston addig egy lépést sem tesz az oltár felé, míg be nem biztosítja vagyonát szerelme ellen.

Az elmúlt nyolc évben az volt Jennifer Aniston legnagyobb vágya, hogy végre valaki megint elvegye. Justin Theroux egy hete végre elszánta magát, és megkérte a kezét, ám az esküvő még mindig nem kapott zöld utat. Jen ugyanis csak akkor hajlandó menyasszonyüzemmódba kapcsolni, ha a pénzét már biztonságban tudja. Ezért válaszajándékként a gyűrűre, egy házassági szerződést nyújtott át színész-rendező párjának. Amit kénytelen lesz aláírni, ha tényleg feleségévé akarja tenni az egykori Jóbarátot.

Aniston vagyonóvása ugyan sokak számára önző és szerelemellenes lépésnek tűnhet, de a sztárvilágban, és főleg az ő esetében nagyon is helyes. A szenvedély ugyanis valahogy hamarabb csendesül a hírességek szívében, így náluk jóval nagyobb a válás esélye, ami vagyonfelezéssel járna, előzetes megegyezés híján. Jent pedig már annyian hagyták ott váratlanul, hogy nála valóban nagyobb a kockázat a szakításra. Így Justin kénytelen beletörődni, hogy ugyan boldoggá tette a szőkeséget, de a nyolcvanmilliójához nincs sok köze.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik