Szórakozás

Füstbe ment a kábítószeres buli

Közúti ellenőrzés során állították meg Kecel közelében azt az 5 magyar rendszámú személygépjárművet, melyben összesen 20 fiatal tartott ugyanazon rendezvényre.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a rendőrség munkatársaival közösen nagy erőkkel vonultak ki a Kecelre vezető út több pontjára – tájékoztatta a Szeged24-et Némedi Varga Éva, a regionális parancsnokság sajtóreferense.

A vizsgálatot végzőknek feltűnt, hogy a járművek utasteréből átható szag terjeng, ezért jobban szemügyre vették a belső teret. A tüzetes ellenőrzés során a fiatalok zsebéből, övtáskájából, a jármű hátsó ülései közötti könyöklőből, a hátsó ülés előtti gumiszőnyeg alól alufóliába és nylonba becsomagolva összesen 3 gramm zöldesbarna színű növényi származék, és fehér színű por, valamint 198 db tabletta alapú kábítószer gyanús anyag került elő.

Az előzetesen elvégzett tesztelés alapján a megtalált tabletták és a  növényi származék, illetve por alapú anyag metamfetamin és marihuána jelenlétét mutatta.

A kábítószer gyanús anyagok lefoglalása mellett a pénzügyőrök mind az öt esetben feljelentést tettek a Kiskőrösi Rendőrkapitányságnak, ahol a fiatalok ellen visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik