Szórakozás

Elásta a csatabárdot a Groovehouse

judy(1)(210x140)(6).jpg (judy, )
judy(1)(210x140)(6).jpg (judy, )

Tizenhárom év után váltak szét útjaik, és másfél évig nem is léptek fel együtt. Viták sorozata után végre összeültek: Judy és Zsolti átbeszélték a történteket és rengeteg tervük van a folytatásra.

A kilencvenes évek egyik legnagyobb slágergyárosa Judy és Zsolti, azaz Groovehouse néven elhíresült páros volt. Most először beszéltek őszintén arról, hogy sok nézeteltérés volt köztük az elmúlt években, ezért is váltak külön az útjaik.

„Sok sérelmünk volt egymás iránt, másképp gondoltuk a zenekar jövőjét, aztán jött egy felkérés, hogy lépjünk fel újra, amire én elsőre nemet mondtam. Aludtam rá egyet, lenyugodtam, leülepedtek a vitás kérdések, és úgy döntöttünk,  visszahozzuk azt a szuper korszakot, ami az életünk legnagyobb részét kitöltötte. Zsoltinak sokszor a fejéhez vágtam a tizenkét évvel ezelőtti balesetet, amikor ő vezetette az autót. Talán sosem tudjuk majd ezt őszintén megbeszélni. Igaz, az esküvőmön még ott volt, de a kisbabám érkezésénél már nem találtam magam mellett” – mesélte az énekesnő.

Judy úgy érzi, képes eltemetni magában a múltat, és ott  folytatják, ahol abbahagyták. „Egy régen forgatott, ám még soha nem látott klip az, amellyel hamarosan előrukkolunk. Lesznek új dalok és sok fellépés. A kisbabámra addig férjem, Balázs vigyáz otthon” –  tette hozzá Judy, aki lelkesen várja a folytatást.

Zsolti hozzátette, a zenekart nem csak a pénz, hanem annál sokkal több köti össze, ő úgy érzi, ketten alkotnak egy egészet, ha a színpadon állnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik