Szórakozás

Bébiszitter lett Baricz Gergő

Az X-Faktor énekesének gondjaira bíztak egy tizenhat éves lányt, aki csak az ő felügyelete mellett jöhetett át a határon. Ám a dolog nem úgy sült el, ahogy tervezték.

Furcsa szerepben kellett kipróbálnia magát Baricz Gergőnek. Az X-Faktor énekese ezúttal nem egy új zenés műfajban domborított, hanem alkalmi bébiszitternek csapott fel. Az énekes gondjaira most egy tizenhat éves lányt bíztak, aki szülői meghatalmazással, Gergővel – aki épp otthon koncertezett –  jöhetett át a határon.

„Csütörtökön rám bíztak egy 16 éves lányt a szülei, hogy hozzam Budapestre, mert kiskorú egymagában nem lépheti át a határt. Ki is váltottak egy felhatalmazást a nagykövetségen, hogy velem átkelhet a határon” – mesélte a történteket rajongóinak Baricz Gergő, aki közösségi oldalán azt is elárulta, hogy a dolog nem egészen úgy sült el, mint ahogy azt tervezték.

„Tegnap a reptéren becsekkolunk, átmegyünk a detektoron… és közlik velem, hogy erkölcsi bizonyítvány nélkül nem engedik át a lányt, de amíg nem bízom egy felnőttre, addig én sem távozhatok. Így lemondtuk a repülőt, és rögtön az én angyali pótanyukám segítségét kértem, aki visszafordult értünk, és vele mentünk át a határon autóval” – számolt be a történtekről az X-Faktor felfedezettje, aki így némi késéssel érkezett meg Budapestre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik