Szórakozás

Jennifer Aniston újra szingli – Megcsalták?

Miután Justin Theroux nem volt hajlandó elkötelezni magát, és még át is verte Jennifer Anistont, a színésznő szakított vele.

A jelek szerint soha nem fog Jennifer Aniston révbe érni. A legújabb hírek szerint ugyanis szakítottak Justin Theroux-szal. A különválás oka főleg az, hogy a színész-rendező nem volt hajlandó magától megkérni Jen kezét, és ebből azt szűrte le az egykori „jóbarát”, hogy párja nem akarja elkötelezni magát. Ebben az esetben pedig nem ő az igazi, akármennyire is illik Anistonhoz.

Szerelmük koporsójába az utolsó szöget viszont az ütötte be, hogy Justin még át is verte a szőkeséget. Theroux ugyanis hazudott arról, hogy már nem tartja a kapcsolatot előző élettársával, Heidi Bivensszel, akitől Jennifer elszerette. Mert valójában még mindig rendszeresen beszélgetnek, és gyakran találkoznak is, ha Aniston elutazik valahova. A kapcsolatuk pedig furcsa mód sokkal jobb, mint amikor még együtt éltek. Arról nincs hír, hogy fizikailag is közeledtek-e egymáshoz az egykori szeretők.

Persze kismilliószor kaptunk már arról hírt, hogy Justin és Jennifer útjai elváltak, de eddig egyszer sem bizonyultak igaznak a szóbeszédek. Viszont egy valódi szakítás megmagyarázná, hogy mi viselte meg annyira Brad Pitt volt nejét, amitől 10 évet öregedett rövid idő alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik