Szórakozás

Dalban dolgozza fel a szakítást Kováts Vera

kovats-vera(210x140)(1).jpg (kováts vera)
kovats-vera(210x140)(1).jpg (kováts vera)

Kováts Vera végleg szeretné lezárni a Baricz Gergővel történteket. Ezért az énekesnő dalban írja meg mindazt, amit a szakításkor átélt.

Nehéz időszakon van túl Kováts Vera, aki nem tagadta, hogy igencsak megviselte őt a Baricz Gergővel való szakítás. A fiatal lány sokáig nem is szeretett volna beszélni a történtekről, így hosszú idő után végül Gergő törte meg a csendet.

Az X-Faktor énekese akkor elmondta, nem tudott annyi időt szánni kedvesére, mint amennyi elvárható lett volna. Ráadásul karrierje is akkor kezdett felpörögni, mikor szerelmük hullámvölgybe jutott, ezért jobbnak látták, ha útjaik elválnak. Baricz Gergőnek bár fájdalmas volt ezt a döntést meghozni, igyekezett gyorsan lezárni a múltat.

Íme, Vera dalszövege

Fotó: Facebook

Ezért egy Verához írt búcsúdalban engedte el szerelmüket. Kováts Vera egészen idáig nem reagált Gergő szívhezszóló soraira. Mostanra azonban ő is megtörte a csendet. Az énekesnő a napokban kezdett hozzá annak a dalnak a megírásához, melyet szakításuk és az akkori érzések ihlettek. A X-Faktor tinije túl van a rímfaragáson, így lassan a zene is megszülethet a fájdalmas nótához.

“Jelentem: a dalszöveg nagyjából elkészült! Soha nem írtam még dalszöveget, meg semmit sem, de….hát nem tudom. Majd az okosak megmondják milyen lett, és aztán kiderül mennyi lesz felhasználva belőle a dalban. Mindenesetre szívemet lelkemet beleadtam” – vallota meg őszintén dallal kapcsolatos érzéseit Kováts Vera.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik