Szórakozás

Felhagyott káros szenvedélyével Szorcsik Viki

szorcsik viki (szorcsik viki)
szorcsik viki (szorcsik viki)

Több, mint tíz év után leszokott a dohányzásról a férfiak bálványa, Szorcsik Viki. A színésznő speciális módszert választott a dohányzásról való leszokáshoz.

Szorcsik Viki előszeretettel pöfékelt éveken keresztül, ám a rá szálló dohányfüstöt sosem bírta elviselni. Nemcsak ő irtózott a füsttől, egyetlen párja sem dohányzott, így mindig  suttyomban kellett rágyújtania. A stikában dohányzás után mindig mentolos cukorkával próbálta meg elnyomni a szagot. Viki mostanra azonban megunta a bujkálást és azt, hogy pénze lakása  törlesztőrészletei helyett  cigarettára megy el. Bár a legnagyobb titokban iratkozott  be egy leszoktató tanfolyamra, ma már büszkén vállalja, hogy sikerült véghezvinnie leszokási tervét.

“Hiába mondogatta édesapám, hogy ne cigizzek, mert csúnya lesz a bőröm, ez nem hatott meg túlságosan, mivel az egész családom dohányzik. Ha összeadom az összes cigarettára költött pénzt, az havi 30-40 ezer forintra is rúg olykor. Ez manapság akkora luxus, amit nem engedhetenk meg magamnak, ráadásul nekem nincs is állandó, fix jövedelmem. Ellenben van állandó törlesztőrészletem. Senkinek sem mertem bevallani, hogy mire készülök, így titokban elmentem egy olyan tanfolyamra, amit Allen Carr dolgozott ki, és már olyan dohányosoknak sikerült leszokni vele, mint Sir Anthony Hopkins vagy Ashton Kutcher. ‘Ha nekik sikerült nekem is fog’ – gondoltam és beültem egy hat órás leszoktató szemináriumra. Hihetetlennek tűnt, hogy aznap este bulizni megyek a haverjaimmal, és én nem megyek majd ki velük dohányozni a szórakozóhely elé”  – mesélte a színésznő, aki a tanfolyam óta dohánymentesen él.

“A szeminárium alatt nem mutogattak szörnyű képeket, nem beszéltek betegségekről. Valahogy az egyszerűségében volt a   nagyszerűsége. Amikor mondták, hogy menjünk le együtt az utolsó cigit  elszívni többen még rohantak, de én már akkor sem éreztem semmiféle kedvet hozzá. Sikerült leszoknom és remélem ez így is marad” – tette hozzá Viki, aki egy új, saját  utazós műsorral szeretne visszatérni a képernyőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik