Szórakozás

Így fogyókúrázik VV Veronika

Az egykori villalakó úgy érzi, felrepült rá néhány kiló a nyár folyamán. Veronika ezért szigorú diétába kezdett.

A jó idő, a szabadságolások és a pihenés, bár lelkileg jót tesznek a legtöbb embernek, egyértelmű veszélyt jelentenek a testsúlyra. Néhány féktelen buli és egy kis lazítás után az emberre könnyen felszaladnak a kilók.

Így van ezzel VV Veronika is. Ahogy a ValóVilág alatt megfigyelhettük, a fiatal lányon hamar meglátszanak a féktelen kajálások, ha nem figyel oda.

„Szépen elengedtem magam nyáron, ami a kajálást illeti, és a nagy meleg miatt edzeni is ritkábban jártam” – mesélte Cristofel egykori kedvese, aki nem teljesen elégedett mostani formájával.Éppen ezért szigorú diétába és edzésbe kezdett, hogy visszanyerje egykori versenysúlyát. „Mától szigorú diétán vagyok és rendszeresen mozgok” – árulta el VV Veronika, aki, amikor csak teheti, sportol.

Mindezt persze nem könnyű megoldania, hiszen a fodrásziskola és a munkája teljesen lekötik az idejét. Ám Veronika ezt egyáltalán nem bánja, hiszen élvezi, amit csinál. „Minden a legnagyobb rendben van körülöttem. A suli is jól megy, lelkesen tanulok és nagyon élvezem” – nyilatkozta a VV egykori szereplője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik