Szórakozás

The Voice: alakul a zsűri

caramel (molnár ferenc caramel, )
caramel (molnár ferenc caramel, )

Hamarosan indul a TV2 új szuperprodukciója.

A Blikk úgy tudja, a csatorna tárgyal több, országszerte is ismert zenésszel, így hamarosan kiderül, ki lesz az a négy lehetséges ítész. Jelenleg a Megasztár-győztes Caramel (a képen), és Malek Andrea áll a legközelebb ahhoz, hogy a tehetségkutató zsűrijében helyet foglaljon, de két hely még kiadó.

A TV2 nem kisebb nevekkel tárgyalt eddig, mint Somló Tamás, Hevesi Tamás, Kóbor János és Deák Bill Gyula – írja a lap, amely szerint Malek Andrea helyére pályázott Szinetár Dóra és Szulák Andrea is. A fiatalabb generáció képviselői közül a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi és a The Carbonfools énekese, az egykori modell, Fehér Balázs is szóba jött. .

A The Voice egyik legnagyobb újítása, hogy az ítészek gyakorlatilag csak a fülük után, vakon döntenek arról, hogy ki jut be a tehetségkutatóba. A műsor jelenleg a legnépszerűbb televíziós produkciók között szerepel, számos országban nézettségi rekordokat döntött és piacvezető pozíciót szerzett.

A külföldi változatokban olyan világsztárokat nyertek meg Mesternek, mint Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine, Blake Shelton, Jessie J, Sir Tom Jones, Danny O’Donoghue, Delta Goodrem, Seal, Joel Madden vagy éppen Keith Urban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik