Szórakozás

Először vall szakításáról Voksán Virág

Az ismert playmate-DJ először mesélt alig egy hónapja véget ért kapcsolatáról. Nemcsak a szakítás, de Virág férfiideálja is terítékre került.

Nehéz időszakon van túl Voksán Virág, aki most először mesélt arról, hogy nemrég véget ért kétéves kapcsolata.

„Három-négy héttel ezelőtt szakítottam a párommal. Egyrészt azért, mert két órányira élt tőlem, másrészt részemről már elmúlt a szerelem, amit én nem is titkoltam. Küzdöttünk érte, hátha minden a régi lesz, de nem jött össze. Nem akartam, hogy emiatt tovább szenvedjen, így inkább szakítottunk” – mesélte őszintén a DJ a Fókuszban.

Bár az egykori playmate maga kezdeményezte az elválást, és még nem áll készen egy újabb kapcsolatra, elárulta, milyen férfiak tetszenek neki igazán.

„Nálam elég magasan van a mérce. Fontos, hogy egy férfira fel tudjak nézni. Ha ez nincs meg, nincs miről beszélnünk. Persze ez nem azt jelenti, hogy tökéletesnek kell lennie az adott férfinak. Ha van benne legalább egy dolog – mondjuk a mosolya – ami nagyon megfog, akkor az már jó. Ezen kívül legyen ambiciózus, mint én, és intelligens is” – vallott színt a világjáró playmate-DJ, aki nem tagadja: rengeteg ajánlattal környékezik meg munkája során. Ám ő nem szívesen ismerkedik klubokban vagy diszkókban. Jobb szereti a teljesen átlagos, nem az éjszakai életben élő vagy dolgozó férfiakat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik