Szórakozás

Alekosz ismét kipakol az RTL-ről

alekosz (alekosz, )
alekosz (alekosz, )

Huszonkét millió forintot kínáltak Alekosznak azért a lakásért, amit a ValóVilágban nyert. Arról, hogy végül hogyan döntött, csak a Hír24-nek számolt be a görög "hős".

Alekosz a ValóVilág nyerteseként, nem csupán havi 1 millió forintot, egy autót, de egy nagy értékű ingatlant is kapott. A nyeremények sorsa azonban bizonytalanná vált akkor, amikor az egykori biztonsági őr még élő szerződéssel a kezében átpártolt a konkurens csatornához. Ekkor ugyanis az RTL Klub szerződésszegés miatt beperelte Alekoszt és minden nyereményt visszaköveteltek tőle.

A VV-nyertes azonban úgy véli, neki a tévénézők szavazták meg a milliós főnyereményt, ezért azt nem kell visszaszolgáltatnia a csatornának.

Időközben ráadásul vevő is akadt az elegáns nyereménylakásra. Alekosz a Hír24-nek elárulta, valaki a napokban 22 millió forintért meg akarta venni az ingatlant.

„Természetesen nem adtam el a lakást, mert nagyon szeretem és rendszeresen használom is. Ráadásul ennél többet is ér, minimum 27 milliót. Szerintem egyébként nemcsak azért szerették volna megszerezni, mert nagyon elegáns és jó helyen van, hanem azért is, mert az enyém” – mondta Alekosz, aki azt mondja, abban az esetben talán elgondolkodna az eladáson, ha 50 millió forintot kínálnának az ingatlanért.

A VV-nyertes egyébként minden probléma nélkül eladhatná az ingatlant, hiszen a pereskedés ellenére az ő nevén van. Azt állítja, hogy az RTL Klub már többször megkereste ebben az ügyben a hatóságokat, mert szerették volna, ha a lakás lekerül Alekosz nevéről, de ezt nem sikerült elérniük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik