Szórakozás

Szinte mindent megmutat magából Pirner Alma

Pirner Alma (pirner alma, )
Pirner Alma (pirner alma, )

Pirner Alma és csapata csábító éjszakai Hold-utazás ihlette show keretében mutatta be legújabb kollekcióját.

Pontosan 43 évvel ezelőtt lépett először ember a Holdra. Pirner Alma és csapata a burlesque izgalmas világába kalauzolta kollekciója bemutatóján a vendégeket.

Kevesen tudják, Alma azért a Leluna de Alma művésznevet választotta, mert a hold a nőiesség és az éjszaka jelképe, keresztnevének jelentése pedig lélek, melyet Alma személye tökéletesen megtestesít.

Hogy mi is a burlesque?

A legkifinomultabb női előadóművészet, tele bájjal, eleganciával, érzékiséggel, nőiességgel és visszafogott erotikával. A burlesque táncosnő egyéniség, érzéki, visszafogott, szofisztikált és csábító, és persze soha nem teljesen meztelen.

Pirner Alma és az Idolls Showgirls tánckar (Simkó Gina,Pelczéder Judy és Nagy Renáta) egyedi egész estés show-műsor keretein belül mutatta be a burlesque által ihletett kollekcióját.

A kifinomult kollekció különlegessége, hogy minden darabja saját impresszió alapján tervezett és kézzel készített, limitált termék, ezzel is kifejezve a burlesque táncosnők sajátos stílusát, egyéniségét és eredetiségét.

A termékek megálmodója a világviszonylatban is elismert táncosnő, Pirner Alma. A strasszköves tangák, legyezők, mellbimbó díszek, fejdíszek mind az ő fantáziáját tükrözik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik