Szórakozás

Playmate-ek pucsítottak a zebrán

playmate flashmob (playmate, flashmob, )
playmate flashmob (playmate, flashmob, )

Miniruhában népszerűsítették a Magyar Nagydíjat. Az egyik lány elárulta, nem is szereti a Forma-1-et. Aztán egy szervezőtől megtudta, hogy de. Beszámoló és masszív melles képgaléria.

Július vége van, uborkaszezon, az olimpia is még napokra, a politikusok nagy része nyaral vagy épp pihen, az újságok alapjáraton ketyegnek. Ilyenkor minden hír, hír. A szerkesztők a világ legapróbb rezdüléseire is felkapják a fejüket. Például arra, ha jön egy meghívó, ami szerint „A Magyar Nagydíjra készülve a legcsinosabb playmate lányok az Andrássy út – Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésben grid girlöknek öltözve megállítják a forgalmat.”

A közlemény elolvasása utáni történések dramatizálva a következők:
Szerkesztő: Hát… menjünk.
Riporter:: Yesssssssssssssssssss!!!!!!

Az Andrássynál a meghirdetett időpont előtt még semmi extrém nem utal a következő nagyszerű félórára. Legfeljebb a kamerás emberek. Az esemény súlyát jelzi, hogy a köztévé stábja is itt van. Vígh András riporternél a mikrofon. „Mi a francot fog kérdezni a playmate-ektől?” – tanakodunk.

Eljő a délután kettő. Az egyik közeli kávézóból öt, állig combos, seggvillantós miniruhába öltöztetett modell lép elő, kezükben transzparensek. A lányok mosolyognak, szakszerűen. Az ukázt az egyik szervező közli: „Na, tehát, amikor piros lesz az autóknak, ti beálltok a zebrára, mosolyogtok és felmutatjátok a táblákat, rendben?” Nyilván rendben.


Klikk a képre a többiekért!Fotó: Kummer János

Ez történik. Lámpa piros, lányok zebrára ki, pucsítás, mosolygás, kacsintás, szájnyalás, táblamutogatás. Aztán vissza. A következőnél még egyszer, mert kell a vágókép.

Két etap között szemérmesen odalépek a kis csapathoz, hogy feltegyek néhány hulla egyszerű kérdést. Diktafont és objektívet látva fogak villannak. Érdeklődöm, hogy szeretik-e a Forma-1-et a lányok, meg hogy miért. Egyikük – a nevekkel most ne bajlódjunk – rávágja, hogy ő a jóképű autóversenyzőket szereti, főleg a Hamiltont, mert az aztán pláne nagyon jóképű. Egy másik lány véletlenül kiböki: ő tulajdonképpen nem is szereti a Forma-1-et. A hátam mögül szigorú szervezői hang hallik: „Dehogynem, imádod!”. Erre aztán hirtelen megkedveli és neki is Hamilton lesz a favoritja.

A tartalmas beszélgetések után továbbállunk. Fotós kollégám még megjegyzi: „Várj kiteszek egy segget az Instragramra.” És tényleg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik