Szórakozás

Szeszt lopott az eladó, majd munkaidőben berúgott

Egy 41 éves fehérvári nő kolbászt és parfümöt lopott.

Az egyik székesfehérvári áruház biztonsági szolgálata este lopás miatt tett bejelentést a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. A 41 éves székesfehérvári lakos az áruházban kolbászt, csokoládét és parfümöt lopott el 6471 forint értékben, miközben a biztonsági szolgálat tetten érte. A helyszínre kiérkezett járőrök a nőt előállították, majd kihallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Később egy bakonysárkányi lakos tett bejelentést tegnap este a Móri Rendőrkapitányságon, hogy egy móri üzletből a bolt egyik alkalmazottja lopott. A helyszínre kiérkező járőröknek a boltvezető helyettes elmondta, hogy tegnap munkavégzés közben az alkalmazott leheletén alkoholszagot érzett, ezért nem sokkal később vele szemben alkoholszondát alkalmazott, ami pozitív értéket mutatott.

Megkérte a férfit, hogy mutassa meg neki az öltözőszekrényét és táskájának tartalmát, ahol üres rövid italos üvegeket és üres sörös dobozokat talált. A boltvezető helyettes által kitöltött jegyzőkönyvben a férfi aláírásával elismerte, hogy ezeket a termékeket a boltból lopta el. A férfi elmondta, hogy körübelül egy hónapja a bolt alkalmazottja és ez idő alatt tulajdonította el a termékeket, melyeket később el is fogyasztott. Az alkalmazott azt is elismerte, hogy aznap munkavégzés közben is ivott az ellopott üvegekből. Az eltulajdonított termékek összértéke 5150 forint. A járőrök az alkalmazottat előállították, kihallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették – mondta el a Fehérvár 24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik