Szórakozás

Terjedt a hír, meghalt Nagy Feró

nagy-feró (nagy feró, )
nagy-feró (nagy feró, )

Rengeteg gyanútlan Nagy Feró rajongóra hozhatta a frászt az a cikknek álcázott link, mely a Facebookon terjed. Ebben azt írták, hogy a híresség autóbalesetben elhunyt. Szerencsére, a hír nem igaz.

Azt már mindenki megszokhatta, hogy a Facebook remek terepe a számítógépes vírusok és az álhírek terjedésének, hiszen nem egyszer olvashattuk már ismert emberek halálhírét egy-egy közösségi oldalon megosztott cikkben, melyről később kiderült, hogy csak kacsa.

Nagy Feróról az utóbbi napokban terjed egy hír, amely szerint vasárnap hajnalban autóbalesetben elhunyt.

„Az X-Faktor tehetségkutató egyik talán legmókásabb mentora, valamint a magyar rockzene egyik atyja 2012. június 30-án hajnalban életét vesztette” – olvasható az egyre több üzenőfalon megjelenő hírekben, amely szerencsére nem igaz, Feró ugyanis él és virul. Ugyanakkor a Beatrice frontemberének népszerűségét mutatja, hogy a linkre több ezren kattintottak már.

Így lehetséges az, hogy Nagy Feró halálhíre lassan az egész internetet bejárja.Még az a szerencse, hogy akinek halálhírét keltik, sokáig él majd.

A Hír24 természetesen felhívta Ferót is, aki tudott a róla terjedő hírről. Azt mondja, eleinte nem értette, miért lelkendeznek a barátai, amikor felveszi nekik a telefont. Aztán elmesélték, mit olvastak róla, így a rocker számára is világos lett a sztori. Azt mondja, azonnal felhívta a családját, hogy megnyugtassa őket, nem érte autóbaleset. A híresség nem tudja, kinek köszönhető az otromba vicc, de nem akar ügyet csinálni belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik